11 vuotta

tiistai 25. syyskuuta 2018
11 vuotta sitten minusta tuli toisen kerran äiti. Tiesimme jo raskausaikana, että meille syntyisi toinen poika. Se oli itseasiassa myös salainen toiveeni. Esikoinen kun on vain vuoden ja seitsemän kuukautta pikkuveljeään vanhempi. Ajattelin, että jos lapset olisivat samaa sukupuolta heistä olisi enemmän kaveria toisilleen. Se toiveeni on toteutunut. Pojat ovat kuudennella ja viidennellä luokalla. Heillä on yhteinen harrastus ja yhteisiä kavereita. He viettävät paljon aikaa yhdessä.
 Meidän 11-vuotias on harrastanut salibandya kohta jo kuusi vuotta. Koripallon hän aloitti vuosi sitten. Ennen koripalloa hän harrasti pari kautta futista. Urheilu on pojalle tärkeää. Tulevaisuuden haaveetkin liittyvät urheiluun.Herkkä lapseni on yllättänyt sitkeydellään ja rohkeudellaan meidät vanhemmat jo monta kertaa. Joitakin vuosia sitten olin huolissani, kun poika ei lue yhtään. Enää en todellakaan ole. Hän on lukenut kaikki Harry Potterit. Tällä hetkellä hän lukee Saska Saarikosken kirjaa Lauri Markkasesta. Iltaisin minun pitää sammuttaa valot ja pyytää häntä lopettamaan lukeminen, kun on aika käydä nukkumaan.

 


Onnea rakas poikani!
 

Kaverisynttäreitä vietetään viikonloppuna X-box turnauksen merkeissä. Pelinä taitaa olla NHL.

13 kommenttia

 1. Onnea 11-veelle ja äidille! ♥ Minäkin olen kokenut sen tosi hyvänä juttuna, että pojat ovat 1v9kk ikäerolla ja viihtyvät keskenään (ainakin silloin kun eivät tappele)

  VastaaPoista
 2. Oikein paljon onnea teidän urheilupojalle <3

  VastaaPoista
 3. Onnea! Lukeminen ja liikunta - hyvät harrastukset teidän pojalla!

  VastaaPoista
 4. Onnea isolle pojalle ja konkarimutsille. Job well done <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos onnitteluista! Ei tässä itseään konkariksi tunne. Aina tulee uusia juttuja, joista olen ihan pihalla enkä tiedä, miten toimia.

   Poista
 5. Onnea sankarille ja tämän perheelle <3

  VastaaPoista
 6. Ihanat kakut <3 Hyvät kirjavalinnat sankarilla. Onnea!

  VastaaPoista

Instagram