Messukeskuksen sisähuvipuistoa testaamassa

torstai 28. joulukuuta 2017
Blogiyhteistyö. Messulippuja saatu itselle ja arvottavaksi. 
 
 
Helsingin messukeskuksessa on 26.12.2017-7.1.2018 Suomen suurin sisähuvipuisto. Me kävimme eilen koko perheen kanssa testaamassa sisähuvipuiston viihdyttävyyttä. Etenkin meidän 4-vuotias kuopus oli innoissaan. Hän tykkäsi pomppia erilaisissa pomppulinnoissa ja niitä tuolla messukeskuksessa riitti. Tavallisten pomppulinnojen lisäksi oli pomppulinnoja liukumäillä ja myös seikkailuratoja. 40 metriä pitkää Olympiarataa oli minunkin kokeiltava!
 


 
 
Meidän 10- ja 11-vuotiaat pojat viihtyivät parhaiten SporttiAlueella, jossa he pääsivät kamppailemaan eri lajeissa. Messukeskuksessa oli useampiakin pisteitä, joissa oli hyvä olla suurinpiirtein samankokoinen kaveri parina. Innokkaina salibandyn harrastajina pojat kävivät tietenkin pelaamassa myös sählyä.  
 
Kaikki neljä lastamme innostuivat erilaisista polkuautoista ja pikkupyöristä.

Kuplapallot olivat poikien mieleen. 7-vuotias tyttömme taas ei luovuttanut ennen kuin
pääsi kikkatikkaat ylös saakka.

Pelialueella niin lapset kuin aikuiset pääsivät testaamaan muun muassa Speden speleistä tuttuja peliklassikoita. Kuka muistaa vielä Speden spelit?! Reaktiopelejen  lisäksi oli ainakin ilmakiekkoa ja jalkapallopelejäVaikka lähdimme kotoa suoraan lounaspöydästä ja menimme sisähuvipuistosta suoraan syömään, niin pienet välipalat piti nauttia myös huvipuistoilun lomassa messukeskuksessa.Miten teillä vietetään aikaa välipäivinä? Meillä mies on jo töissä, mutta lyhemmän työpäivän ansioista pääsimme koko perhe käymään sisähuvipuistossa. Minä lomailen vielä tämän viikon. Lapsilla loma jatkuu vielä ensi viikonkin.


Mukavia vuoden viimeisiä päiviä!
 
Suomen Suurin Sisähuvipuisto 26.12.2017-7.1.2018 Messukeskuksessa (Messuaukio 1, Helsinki)
Liput 2-17-vuotiaat 15 euroa (alle 12-vuotiaat vain huoltajan seurassa, joka on vähintään 15-vuotias)
Yli 17-vuotiaat 7 euroa. Perhelippu 40 euroa (sis. kaksi aikuista ja kolme saman perheen alle 18-vuotiasta lasta.) Alle 2-vuotialle ilmainen sisäänpääsy. Maksuton pysäköinti.

12 kommenttia

 1. Yritin saada poikaa tuonne minun kanssa, mutta ei enää kohta 15v. innostunut lähtemään.
  Kivan näköinen paikka kyllä. Mukavia vuoden viimeisiä päiviä sinulle Minna!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ymmärrän poikaasi. Täytyy nauttia vielä näistä hetkistä ennen kuin esikoinen on liian vanha innostumaan tällaisista.
   Mukavia vuoden viimeisiä päiviä myös sinulle!

   Poista
 2. Vaikuttaa super hienolle jutulle :)

  VastaaPoista
 3. Kävimme tuolla Tapaninpäivänä ja pojat tykkäsivät paljon, erityisesti kuplapallot olivat kivat. Olisipa ollut hauskaa, jos olisimme olleet tuolla samana päivänä ja nähneet toisemme.

  Me olemme lomalla koko porukka tämän viikon, mies aloittelee töitä ensi viikolla ja minä lomailen vielä poikien kanssa. Tai no, lomailen ja lomailen, siinä sivussa pitää tehdä pari tuntia päivässä töitä, jotta saan edistettyä muutamaa asiaa eteenpäin yritystoiminnassani.

  Pian olemme lähdössä Helsinkiin, näemme kuopuksen kummia lapsineen ja tarkoitus olisi testata FlyTour 4D-elämys. Mukavia loppuvuoden päiviä ja hyvää uutta vuotta 2018 koko teidän poppoolle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olisipa ollut hauska nähdä! Ehkä joskus jossain.
   Mukavia vuoden viimeisiä päiviä ja onnea vuodelle 2018!

   Poista
 4. Lapsilla on ollut varmasti kivaa! Hienoa, että tuollaisia paikkoja on :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kiva kokemus! Mielelläänhän sitä luistelisi ja hiihtäisi lasten kanssa, mutta tämä Etelä-Suomen talvi! On siis tarvetta myös sisäaktiviteeteille!

   Poista
 5. Itsekin miettinyt että tuolla olis kiva ehtiä käymään. Onnellista pian alkavaa uutta vuotta sinulle !!

  VastaaPoista

Instagram