14. joulukuuta, #nofilter

tiistai 15. joulukuuta 2015
Toissa yönä satoi lunta. Ei lunta paljon satanut, niin kuin kuvista näkee. Silti tuo vähäinenkin määrä on valaissut maisemaa ja innostanut lapset tekemään minikokoisen lumiukon sekä lumienkeleitä.


Tällä hetkellä tuntuu, että kaikki on keskeneräistä. Meillä on monta suurta asiaa avoinna ja epäselvää. Jotain valmista sentään. Nämä villasukat sain eilen valmiiksi. Lanka on Novitan Seitsemän veljestä ja sukkien koko n. 44. Ehkä ne suuremmatkin keskeneräisyydet selkeytyvät ja valmistuvat pikku hiljaa.


6 kommenttia

 1. Oi kyllä siitä pienestäkin lumimäärästä on SUURI ilo lapsille <3 <3 Ihanan hellyyttävä lumiukko :D <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kun lunta ei juuri ole, niin pienikin määrä ilahduttaa. Mukavaa Viikkoa!

   Poista
 2. Vaikka en tuosta lumesta niin välitäkään, niin nyt kyllä huolisin edes tuollaisen pienen lumipeitteen - kyllä se niin vaan valaisee ja kaunistaa maisemaa!
  Ja keskeneräisistä ei kannata stressata - se keskeneräisyys kun ei elämässä lopu;)
  Hyvää joulunaikaa Kiljusten koko herrasväelle <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep. Ainahan kaikki on kesken. Nyt on vaan pari todella isoa muutosta menossa/suunnitteilla. Tuon syyskuussa alkaneen remontin lisäksi. Mutta toki yritän olla stressaamatta... (hah! Viime yönä taas valvoin ja Mietin)

   Poista
 3. Voi miten suloisia lumiukon alkuja =). Tänä "talvena" on kyllä lunta saanut odotella. Vaan eiköhän sitä vielä saada. Ihanaa uutta vuotta teidän perheelle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oikein hyvää vuotta 2016! Ja jos tänä vuonna saataisiin uudestaan lunta. Vähän enemmän ja vähän pidemmäksi aikaa.

   Poista

Instagram