Mistä ilahdut?

keskiviikko 8. heinäkuuta 2015
Vihdoinkin maalla-blogin Anne aloitti Mistä ilahdut?-haasteen. Haasteessa listataan Kymmenen asiaa/ajatusta, jotka tuntuvat hyvältä ihan tavallisena päivänä.

Tämä haaste sopii minulle juuri nyt paremmin kuin hyvin. Arki on tuntunut upean loman jälkeen niin kovin harmaalta, tylsältä ja työläältä. Vielä kun tähän lisätään huolta lapsen sairastelusta, pitkittyneen asunnonmyynnin, miehen pitkät työpäivät, sotkuisen kodin ja... Kyllähän noita valittamisen aiheita riittäisi, mutta nyt on tarkoitus keskittyä niihin asioihin, jotka tuntuvat hyvältä ihan tavallisena päivänä! Ja nauttia niistä pienistä asioista. Sillä pienistä asioista syntyy iso ilo!

Sain tämän kortin tänään ystävältäni ja tämä sopii täydellisesti tähän Mistä ilahdut-haasteeseen. Eikö? Tämä kortti on vanha MiniMoi-kortti. Siinä lukee mm. että se on tehty, jotta yhä useammalla suomalaisella olisi hyvä mieli. Minulle ainakin tuli huippuhyvä mieli. Kiitos!Tässä asioita, jotka ilahduttivat minua tavallisena keskiviikkona.

1) Usean päivän sairastanut lapsi parantui.

2) Lapsella on kaveri, jonka luona hän oli yökylässä. Toisen lapsen kaveri tuli meille yökylään.

3) Hyvä ystävä, joka ymmärtää ja jolta saa vertaistukea.4) Minua ilahdutettiin kukilla ja kortilla. (Tarvitseeko edes sanoa, että pioni on yksi lempikukkani!)


5) Hetki omaa aikaa puikkojen ja langan kanssa.

6) Aamulla jääkaapin ovesta löytyi pieni viesti ja jääkaapista valmis smoothie.

7) Ulkoilu tyttöjen, ystävän ja hänen lapsiensa kanssa.8) Huhuilin Facebookissa kirjaa, joka minun pitäisi lukea lukupiiriä varten. Yhdeltä kaverilta kirja löytyi. Tai siis kolme.9) Iltalenkki hyvässä seurassa.

10) Mies hoiti lasten iltaruuat ja iltapalan.


Paljon pieniä hyviä hetkiä teille kaikille!

7 kommenttia

 1. Pioni on myös minun lempikukkani - odotan innolla niiden aukeamista ! Olen juuri katsonut Myrskyluodot kun tuli Teemalta kyseinen sarja - ihana lajissaan ja Mårtenssonin musiikki !!! Kauniita kuvia sinulla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Multa jäi Teemalla Myrskyluoto katsomatta, mutta syksyllä olisi tarkoitus mennä teatteriin lukupiiriläisten kanssa sitä katsomaan. Tulee Lahden kaupunginteatterin syyskuussa. Mukavaa viikonloppua!

   Poista
  2. Kiitos, sitä samaa sinulle. Tulee olemaan varmasti aikamoinen kokemus se teatteri- näin toivon.

   Poista
 2. Ihanan haasteen sait :) Kyllä elämän ilot löytyy juurikin noista pienistä/suurista arjen pilkahduksista <3

  t.Nadja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nappaa ihmeessä haaste mukaan! Minäkään en tätä henkilökohtaisesti saanut, vaan nappasin (luvan kanssa) omaan blogiini.

   Poista

Instagram