Torrevieja 2015

tiistai 30. kesäkuuta 2015
Takana mukava mahtava loma. Kuvia on taas kameroiden täydeltä. Instagramiin latasin jo reissussa yli 150 kuvaa meidän lomasta hastagilla #kiljusetespanjassa. Vedenkestävällä Olympuksen pokkarilla otimme yli 300 valokuvaa. Canonin S110 kameralla otoksia tuli otettua pari sataa. Kuvien räpsimisen lisäksi lomalla ehdittiin tehdä myös muutakin. Mitä me sitten tehtiin, kun lämpömittari näytti reilun kahden viikon ajan joka päivä vähintään 30 astetta?

Uitiin altaallaTässä kuvassa on sukellusmaski. Loman paras ostos. Me ostettiin pojille yhteinen ja minulle ja miehelle yhteinen. Maski on Decathlonista (suuren suuri urheilukauppa). Maskilla pystyy hengittämään vedessä. Valokuvien ottaminen vedessä on helpompaa ja tällä reissulla avautui vedenalainen elämä ihan uudella tavalla.Meidän 5-vuotias oppi uimaan pienen matkan. Hän uskalsi taas sukeltaa muutaman vuoden tauon jälkeen. Lisäksi hän oppi kilpikonnakellunnan ja tekemään kuperkeikan vedessä.Uitiin meressä
 


Harkitsimme vesipuistoon menoa, mutta lopulta päädyimme ostamaan kaksi uimapatjaa ja yhden ison uimarenkaan. Niistä riittikin iloa moneksi lomapäiväksi.


Näitä kaloja näkyi kaikilla rannoilla.


Keskellä kuvaa joku monnin tyyppinen kala.Yhdellä rannalla oli paljon merisiilejä.


 
Tehtiin hiekkalinnoja
 Loikoiltiin rannalla (varjon alla, aikuisilla kirja kädessä)
 
 

Käytiin tivolissa (kahtena iltana)
 

 Käytiin markkinoilla
 


 
 
Pelattiin jalkapalloa
 

Pojat pelasivat jalkapalloa lähes joka päivä. Rannalla, läheisen koulun pihalla, tekonurmella... Muutaman kerran mukana oli myös espanjalainen poika. Jalkapalloa pystyi pelaamaan joko aamulla tai kahdeksan aikaan illalla. Vaikka silloinkin oli kuuma!

 
 
 
Vietettiin aikaa isovanhempien kanssa
 


Äitini oli miehensä kanssa samaan aikaan Espanjassa. Heidän ansiostaan loma oli todellakin LOMA meille kaikille. (Heille taas ehkä enemmänkin työleiri aktiiviloma. Pojat olivat koko loman muutamaa yötä lukuun ottamatta yökylässä mummilla ja tyttökin useamman yön. Pojat pääsivät monta kertaa skootteriajelulle äitini miehen kyydissä. Viimeisenä päivänä molemmat pojat pääsivät melomaan. Äitini ja hänen miehensä ansiosta minun oli mahdollista käydä myös mieheni kanssa kahdestaan pyörälenkillä, ostoksilla ja syömässä. Aika luksusta!


 


Tämä päivä on totuteltu kylmempään ilmaan. Mies lähti töihin me muut ollaan fiilistelty lomakuvia ja purettu matkatavaroita. Tavaroiden järjestelyä ja totuttelua kylmään vielä riittää...

Lähetä kommentti

Instagram