12 kuvaa vuodesta 2014

sunnuntai 21. joulukuuta 2014
Nyt on ilmassa flunssaa, väsymystä, joulujännitystä ja hepulointia. Omaa mieltä rauhoittaakseni katselin meidän tämän vuoden valokuvia. Monia mukavia hetkiä on tullut kameraan talletettua. Tässäpä satunnaisesti valitut kaksitoista kuvaa meidän perheen vuodesta 2014. 
 
 
Alkuvuodesta meillä tehtiin saunan ja kylpyhuoneen remonttia. Tässä kuvassa esikoinen lapioi soraa ämpäriin, jonka hän kantoi sisälle. Saunan ja kylpyhuoneen lattian alle tätä soraa meni parisen kuutiota.    
 
 

Pojat innostuivat jääkiekosta. Ja aina kun oli mahdollista menimme läheiselle jäälle. Kausi jäi kyllä lyhyeksi huonon talven takia. Silloinen 3-vuotiaskin oppi luistelemaan viime talvena.
  Minulla oli tavoitteena ottaa säännöllisesti erilaisia sisaruskuvia lapsista. Useampi kuva tuli otettua.
 
 
 
 
Pojat pelaavat salibandya ja mies valmentaa. Tänä vuonna he ovat päässeet pelaamaan noin viiteen turnaukseen. Me olemme olleet muutaman kerran katsomassa tyttöjen kanssa. Katsomossa on nähty myös serkkuja, tätejä ja isovanhempia.
 

Meidän lapsilla on yhteensä kolme serkkua. Heidän kanssaan vietettiin monta hauskaa hetkeä.

 
 
Tänä vuonna tokaluokkalainen oppi virkkaamaan, ekaluokkalainen neulomaan ja 4-vuotias sormivirkkaamaan. Itse opettelin broken seedin ja kerrosrivinousun.
 

 
 
Kävin "tyttöjenreissulla" Espanjassa äitini ja tyttöjeni kanssa. 
 

 
 
Kesällä 4-vuotias lähti yksin yökylään mummon ja papan luo. Siis yksin jopa ilman veljiä.
 
 
 
 
Lomailimme oman perheen kanssa pari viikkoa Pärnussa.
 


Toinen poikamme aloitti koulun. Perinteisiin kuuluu kävellä silkkiportin lävitse.Syyslomalla näimme tärkeitä ihmisiä Keski-Suomessa ja Mikkelissä. Loma oli mukavaa yhdessä oloa, liikuntaa ja ulkoilua.Tänä talvena olemme kaikki päässeet laskemaan mäkeä ja onpa meidän neljävuotias ehtinyt suksiakin kokeilla.


 
Onnea ja menestystä vuodelle 2015!
 5 kommenttia

 1. Ihania kuvia, muistoja ja kokemuksia - elämää kaikin maustein♥
  Ihanaa joulunaikaa sinulle ja koko perhekunnalle♥

  VastaaPoista
 2. Kiva idea koota vuoden tapahtumat kuvina! Itse väsäsin juuri sukulaisille kuvakalentereja lapsista ja tuli tehtyä hieman samantapainen kooste tästä vuodesta :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Multa jäi kalenterit tänä vuonna tilaamatta, mutta eihän se vieläkään myöhäistä ole. Näkyi olevan vielä tarjouksiakin. Sekin on hyvä, että ne kalenterit voi aloittaa haluamastaan kuukaudesta, ei välttämättä tammikuusta. Isovanhemmat on kyllä tykänny kalentereista. :)

   Poista
 3. Heippa! Oli kiva lukea vuosikatsaustasi! Monenlaistahan sitä ehtii vuodessa tapahtua. Tosi kivoja myöskin nuo sisaruskuvat ja joulukorttikuvat koko perheestä. Toivottelen jo myöskin näin muutaman päivän ennakkoon: Hyvää Uutta Vuotta 2015!

  VastaaPoista

Instagram