Legginssit woolista

maanantai 3. marraskuuta 2014

Tein elämäni ensimmäiset villahousut. Nämä on neulottu Novitan ohjeella wool-langasta. Ohje on ilmestynyt Syksy 2011 lehdessä. Näiden pitäisi olla legginssit, mutta otin sen verran varman päälle tuossa koon valinnassa, että villahousut nämä tänä vuonna ovat. Ensi vuonna ehkä legginssit. Värit näihin villiksiin valikoituivat sen mukaan, mitä lankalaatikossa oli. Tein tarkoituksella villikset niin, että jalkaosassa värit menevät eriparisesti.


 

 Lahkeet olivat hivenen eripituiset, kun äitini ompeli nämä housut ompelukoneella yhteen. Vähän jouduin purkamaan ja venkslaamaan, että sain lahkeet saman pituisiksi. Ja syyhän ei ollut äidin. Kavennuksissa ja raidoituksien pituudessa minulla tuli pieniä sekaannuksia helposta ohjeesta huolimatta. 
Tätä postausta kirjoittaessa laskeskelin, että äitini on tehnyt meidän lapsille tähän saakka ainakin yhdeksät villahousut, muutamat villavaippahousut ja lähemmäs kymmenen villatakkia tai -paitaa. Eli ei ole tarvinnut lasten aiempinakaan talvina palella.

7 kommenttia

 1. IHANAT housut kertakaikkiaan!! <3 Piti kommentoida niistä jo edelliseen postaukseesi, mutta en vielä ehtinyt. Taidanpa ottaa mallia ja tehdä juniorille samansorttiset. :)

  VastaaPoista
 2. Aivan mahtavat villahousut! Ihanat värit :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Värit on just ne, mitä kaapista sattui löytymään. Ensin vähän epäröin niiden yhteensopivuutta.

   Poista
 3. Kyllä on ihanat pöksyt! Ja väritys on aivan täydellinen. Minäkin tässä joku aika sitten hoksasin, että taaperolle voisi villahousut tehdä itse, mutta katsotaan minä vuonna saan semmoiset aikaiseksi....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä sain tehtyä villahousut vasta neljännelle lapselle. ;)

   Poista

Instagram