Lahti vaikuttaja - tapahtuma

keskiviikko 10. marraskuuta 2021

 

Tyynysotaa Mansikkatilanmailla blogin Tainan ja Koivikon katveessa blogin Jennin kanssa. Kuva: Lahen kirjasitomo


Muutama viikko sitten osallistuin Vaikuttaja tapahtumaan Lahdessa. Siis L A H D E S S A ! Helsingissä kaikenlaisia tapahtumia tuntuu olevan päivittäin tai ainakin viikoittain. Kerrankin tapahtui Lahdessa! Kaunismäessä Virpi sekä Tiina Murro olivat saaneet idean järjestää jotain kivaa päijät-hämäläisille vaikuttajille. Idea ei jäänyt pelkäksi puheeksi, vaan he myös järjestivät vaikuttaja tapahtuman Liike- ja yrityskeskus Korilla. Kori on vuonna 1945 rakennettu bussitehdas, jossa nykyään toimii eri alojen yrittäjiä ja se on rouhean kaunis paikka juhlien järjestämiseen. 


Yhteiskuvassa Kaunismäessä Virpin kanssa


Alkusanojen jälkeen suuntasimme Tainan ja Jennin kanssa alakertaan, jossa sijaitsee vasta avattu Via Cafe & Wine. Pääsimme maistelemaan hollolalaisia Pikku Tiikerin kakkupuodin herkullisia kakkuja ja Ainoa Wineryn viinejä. Kakut olivat kauniita ja hyvänmakuisia. Jos asut Päijät-Hämeessä ja sinulla on tarvetta kauniille ja hyvänmakuiselle kakulle, niin koodilla VAIKUTTAJA15 saat 15% alennuksen 30.11 mennessä tehtyihin tilauksiin. Tilaus tulee noutaa vuoden loppuun mennessä.


Kukat tapahtumaan olivat Korilla toimivasta Kukkakauppa Villiviinistä. Me pääsimme kokeilemaan kukkien sidontaa kuivakukilla kukkakaupan omistavan Eijan opastuksella. Minulla ei ollut etukäteen minkäänlaista käsitystä, miten kukat kimpuksi sidotaan, mutta Eija opetti kukkien sidontaa kädestä pitäen. Aloin jo miettiä jonkinlaiselle kukkiensidontakurssille osallistumista.

Meillä oli mahdollisuus päästä Lahen kirjasitomon Esan kuvattavaksi. Ennen kuvausta kävin pikameikissä, jonka teki Beuty Lounge Luisa


Kuva: Lahen Lahen kirjasitomo


Tapahtumassa oli myös joulukorttipaja, Me&I muotinäytös ja Smiling designin Johanna opettamassa korvisten tekemistä. Tubettajasiskosten Elinan ja Sofian äiti piti meille pienen sparrauksen ja saimme kotiinviemiseksi Isosisko. Kaikki muuttuu kirjan murrosiästä. Annoin kirjan esiteinin luettavaksi. Esiteini sai tuliaisiksi myös tekemäni korvikset ja Me&I sukat. 


10 kommenttia

 1. Voi miten ihanaa, että pääsitte viettämään aikaa yhdessä, blogisiskoilua parhaimmillaan. Aivan ihanat nuo kukatkin ja niin upeat kuvat.
  Kaunista loppuviikkoa sinulle Minna <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli ihana päästä pitkästä aikaa näkemään somekavereita ja tutustumaan yrityksiin.

   Poista
 2. Onpa teillä ollut ihanan kuuloinen vaikuttajatapahtuma! :) Monesti kyllä tuntuvat pienemmät kaupungit jäävän pk-seudun jalkoihin, joten ihana oli kuulla muuallakin tapahtuvan! Ja nuo kakut... Ah! Jos vaan näytön läpi voisi maistella, heh!

  VastaaPoista
 3. Tää on ollut niin parasta, kun vihdoin on päässyt näkemään ihmisiä. Meilläkin oli juuri Vaikuttajamedian pippalot :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että tekin olette päässeet pippaloimaan! Ihan parasta!

   Poista
 4. Toi teidän päivä vaikutti niin mahtavalta! Toisaalta, jos Tiina on järjestämässä, niin ei sieltä voi vähempää olettaakaan :) "oi jospa oisin voinut olla mukana......" :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli ihanaa ja järjestelyt oli tosiaan hyvin hoidettu!

   Poista
 5. Oi pääsispä tollasiin joskus mukaan! Kuulostaa kivalta!

  VastaaPoista
 6. Ihanaa kun olit mukana ja tosi kiva kirjoitus, jotenkin mennyt minulta ihan ohi! :o

  VastaaPoista

Instagram