Kesä 2018 - Bucket List

lauantai 26. toukokuuta 2018

Tervetuloa kevät ja kesä!

Kesä 2018 - Bucket list


 • Lomamatka Pärnuun oman perheen kanssa
 • Automatka Pärnusta Riikaan ja yöpyminen Riikassa
 • Auringonnousun katseleminen
 • Auringonlaskun katseleminen
 • Kesähuoneen siivous
 • Seikkailupuistoon koko perheen kanssa
 • PicnicMeillä on ollut jo monena kesänä tapana lomailla viikko Pärnussa. Muutaman kerran olemme ajaneet autolla Latvian puolelle. Olemme käyneet vain pienessä rajakaupungissa, Ainazissa. Tänä kesänä haluaisin jatkaa matkaa Riikaan saakka ja viettää siellä ainakin yhden yön.

Blogistani löytyy kuvia vuodentakaisesta menomatkasta Pärnuun. Täältä löytyy myös valokuvia Pärnun lomalta kahden vuoden takaa. Enemmän postauksia löytyy nimellä Pärnu. Ensimmäisen kerran kävimme Latvian puolella Ainazissa vuonna 2014.
Auringonnousut ja auringonlaskut veden äärellä katsottuna. Ne vain ovat niin kauniita! Niitä haluan päästä tänä kesänä ihastelemaan. Tämä alla oleva kuva on otettu auringonnousun aikaan suolajärven rannalta Espanjassa.Meillä on pihassa kesähuone, joka valitettavasti toimii myös varastona. Vaikka harvalla on ikkunallista varastoa valkoisilla lankkulattioilla, niin olisin silti valmis luopumaan noin hienosta varastosta. Äitienpäivälahjaksi toivoinkin pihavarastoa. Varaston osat on nyt ostettu ja toivottavasti se valmistuu alkukesästä ja minä pääsen siivoamaan kesähuoneen kaikesta ylimääräisestä tavarasta. Painepesuri ruokapöydän vieressä ja kompressori riippukeinun lähellä eivät ole juurikaan lisänneet kesähuoneen viihtyisyyttä.

Viime viikonloppuna olin miehen kanssa Pajulahden seikkailupuistossa kiipeilemässä. Sen verran mukavaa oli, että tänä kesänä seikkailemaan olisi mukava mennä koko perheen voimin.
Hoitolasten kanssa olen jo tänä kesänä ehtinyt pienen picnicin viettää. Haluan ehdottomasti lisää eväsretkiä!
Tämä on ensimmäinen kerta, kun teen tällaista  Bucket Listiä. Ja nämä olivat ensimmäiset asiat, jotka minulle tulivat mieleen kun ajattelin kesää 2018 ja sitä, mitä haluan tänä kesänä tehdä. Fiiliksellä siis menin, enkä jäänyt miettimään vastaustani pitkäksi aikaa. Postaus on osa Blogisisarten Tervetuloa kevät ja kesä -postaussarjaa. Eilen postausvuourossa oli Saippuakuplia olohuoneessa  ja huomenna vuoron saa Kahden talon väkeä-blogi Retki Suomenlinnaan-postauksella. Kaikki kirjoitukset löytyvät Kahden talon väkeä-blogista.


Ihanaa kesää!

Mitä asioita löytyy sinun listaltasi?

22 kommenttia

 1. Mukavalta kuulostavat teidän kesäsuunnitelmanne! Minä en uskalla sen kummempia bucket listejä tehdä, koska ensin pitää hoitaa yksi muutto, yksi kellarin sauna- ja pesuhuoneremontti ja yksi yläkerran pintaremontti... Jos mitään aikaa jää näiltä niin jotain kivoja asioita olisi mukava tehdä, vaikka pieni reissu Tukholmaan. Aurinkoista kesää teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tsemppiä remontteihin! Kyllä se lopulta palkitsee, kun kaikki on valmista. Tukholmakin kuulostaa kivalta reissukohteelta!

   Poista
 2. Listalta löytyy reissu Karkkilaan, road trip tyttöporukalla, rentoilua, uintia ja hyvää ruokaa.
  Ihanaa viikonloppua Minna <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanalta kuulostaa kesäsuunnitelmasi! Aurinkoista sunnuntaita!

   Poista
 3. Ihania kesäsuunnitelmia teillä :) Meillä mennään tämä kesä ihan pienokaisen tahtiin eikä mitään ihmeempiä suunnitelmia tehdä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ihanaa tuo vauva-aika. Nauttikaa siitä!
   Aurinkoista kesää!

   Poista
 4. Pärnuun on meilläkin ollut suunnitelmat. Ehkä me vielä sinne asti päästään. Riiaan en enää halua uudelleen, oli niin huono kokemus mutta muuten kiinnostaa ajaa itä-Eurooppaa läpi ja tietenkin kaikki tiet meillä vie aina Krakovaan...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä en ole koskaan käynyt Krakovassa. Riika on sittenkin harkinnassa. Mietin, että pitäisikö sittenkin tutustua itäiseen Viroon.

   Poista
 5. Kivoja kesäsuunnitelmia. Minä en ole vielä kesäsuunnitelmia tehnyt. Pari kertaa olen ottanut puheeksi perheen kesätoiveet, mutta vielä ei olla päästy mihinkään tulokseen. Yleensä olemme kesälomalla tehneet ulkomaanreissun, mutta voi olla, että se jää tänä kesänä tekemättä. Minulla ei ole voimassaolevaa passia (sen nyt tosin saisi uusittua) eikä meillä ole hoitajaa Misse-kissalle. Jotain kivaa ja erilaista kesään olisi hyvä saada, jotta loma eroaa arjesta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulla on vain pari viikkoa lomaa, joten aika tarkkaan mietin miten käyttäisi arvokkaat lomapäivät.

   Poista
 6. Kuulostaa tosi kivalta kesältä! Meillä ei vielä ole mitään lukkoon lyötyä kesälomalle, ja hyvä niin sillä olemme perinteisesti aina ylibuukanneet itsemme koko lomaksi niin ettei keretä oikein edes rentoutumaan. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti teillä on tänä vuonna rentouttava loma! <3

   Poista
 7. Ihana kesälista :) Munkin pitäisi varmaan tehdä tällainen (lyhyen teinkin, mutta haluan miettiä sen vielä paremmin).
  Kivaa viikkoa! ♥

  VastaaPoista
 8. Kivat suunnitelmat.
  Tässä meidän lista

  - Pyöräretki mummolaan
  - Yön yli metsäreissu
  - Paljon pyöräretkiä ja jätskiä

  Mukavaa kesää!

  VastaaPoista
 9. Riika on aivan ihana kohde, uskon että ihastutte siihen ikihyviksi. Mutta tuo kiipeilypuisto näyttää myös kivalta, pitäisiköhän kokeilla joskus...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen myös kuullut aivan päinvastaisia kommentteja Riiasta. Kiipeilyä kannattaa kokeilla.

   Poista
 10. Olipa kiva listaus. Pärnu on kyllä ihana kaupunki, Riikassa en ole koskaan käynyt. Auringonnousua sen paremmin kuin auringonlaskua en ole kyllä tainnut nähdä vuosiin, nukun ilmeisesti aina onneni ohi. Täytyykin laittaa tällainen lista mietintään. Kivaa kesän jatkoa!

  VastaaPoista

Instagram