#viikonräpsy 23/52

torstai 15. kesäkuuta 2017
Muistan kun ostimme ensimmäisen grillin muutettuamme miehen kanssa rivitaloon kesällä 2005. Silloin grillikausi jatkui läpi talven.

Talvella 2016 muutimme vuodeksi kerrostaloon. Silloinen grilli oli jo lähes puhki palanut, joten se päätyi muuton yhteydessä kaatopaikalle.

Viime viikolla yli vuoden jatkunut grillittömyys päättyi uuden grillin ostoon. Mieheni tykkää laittaa ruokaa ja hän on perheemme päägrillimestari. Niinpä hän sai yksinoikeudella valita itselleen mieluisan grillin.#viikonräpsy on postaussarja, jossa julkaisen joka viikko yhden kuvan viikon varrelta.

Joko teillä on grillikausi avattu?
Mikä on tämän kesän grillihitti?

Minun suosikkejani on halloumi, kasvikset ja persikka. Jotain uutta olisi kiva kokeilla. Pistääköhän siis kommenttiboksiin grillausvinkkejä.

8 kommenttia

 1. Meillä on kans useamman kesän tauon jälkeen grillattu kotona. Viime kesänä n ei tykännyt grilliruuasta ja u söi vielä muita juttuja. Tänä kesänä lasten ehdoton suosikki on perus kärkkäri ja ketsuppi 😁 ehkä tulevana viikonloppuna vähän panostetaan ja laitetaan grillillä kunnon ateria.

  Vinkki vitonen, röstiperunat on aika huippuja grillattuna.

  Kivaa viikonloppua teille 😊😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Röstiperunoita voisi testata. Mukavaa viikonloppua myös teille!

   Poista
 2. Meillä meni viime syksynä yli kymmenen vuotta pelvellut grilli kaatikselle, eikä uutta ole vielä ehditty ostamaan. Tosin eipä noita sopivia grillailuhetkiäkään ole juurikaan ollut. Mutta ehkä kohta mekin ehdimme grillailemaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvin kesti teidän grilli. Toivottavasti tämä meidänkin uusi grilli palvelee pitkään.

   Poista
 3. Kyllä - grillikausi on avattu sekä täällä kotona että Sauvon farmilla. Ja isäntä meilläkin pääasiassa grillimestarina toimii elleivät perheen nuoret aikuiset ole mukana. Jos ovat, on grillaaminen ulkoistettu heille;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvältä kuulostaa teidän grillaamiset ja ulkoistamiset. :) Mukavaa viikonloppua!

   Poista
 4. Oih, grillaaminen on kivaa. Grillikausi korkataan meillä yleensä kun ulkona on vielä pakkasta. :) Nyt taisimme grillata ensimmäiset maissit jo vapun tienoilla <3

  VastaaPoista

Instagram