Remontin keskellä, päivä 33

perjantai 13. marraskuuta 2015
Meidän remontti on alkanut 33 päivää sitten. Täällä on siis eletty jo reilu kuukausi enemmän ja vähemmän poikkeuksellisissa oloissa. Ensin remontoitiin kaksi makuuhuonetta. Sitä varten huoneet piti tyhjentää kokonaan. Nyt on meneillään alakerran remontti. Parisänky on siirretty olohuoneeseen, kodinhoitotilan kalusteet saunaan, ennestään täysi autotalli on entistä täydempi. Ja täällä me eletään tämän kaiken keskellä.

Minulla olisi nyt kolme tuntia täysin lapsivapaata aikaa, mutta joudun päivystämään kotosalla. Yhdeksän ja yhden välillä on tulossa 100kg laattoja 15 minuutin varoitusajalla. No, ainakin on hetki istua rauhassa tietokoneen ääressä katselemassa valokuvia ja kirjoittamassa blogia. 
 
Tässä kolme kuvaa vessasta. Tästä lähdettiin liikkeelle.

 
On piikattu ja kaivettu.
 
 
 
Viemäriputkiakin vaihdettiin uusiin. Tuo punainen on lattialämmityspiuhaa.
 
 
 
Tänään alakertaan tehdään pintavalua.
 
 
Onneksi elämä ei ole ihan pelkkää remonttia, epäjärjestystä ja pölyä. Aina välillä olemme päässeet pois kotoa nauttimaan teatteriesityksistä, lyhtyjuhlasta, isänpäivästä ja jääkiekkopeleistä. Ja onhan täällä kotonakin niitä hyviä hetkiä vietetty. Tämä viimeinen kuva ei ole meiltä kotoa.
 

 
Mukavaa viikonloppua!
 
 
Ps. Oletteko jo tutustunneet näihin nettisivuihin?  http://www.hometalkoot.fi/ Täältä löytyy mahdolliset kosteusvauriot eri vuosikymmenten taloissa seka keinot ehkäistä niitä. 

4 kommenttia

 1. Huhu! Näyttää kyllä aikamoiselta projektilta. Milloin on tarkoitus, että remppa olisi valmis? Pääsettekö rauhoittumaan jouluksi? <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en edes tiedä milloin on valmista. Kyllä se jouluksi valmistuu, mutta olisi vielä vähän remppahaaveita yläkertaa koskien...

   Poista
 2. Kirjoitin jo kommentin. Aika pitkän. Se hävisi :(. No. Tsemppiä remppaan kuitenkin! Meilläkin tarvetta olisi, mutta ei voimia toteutukseen. Jokin kipinä puuttuu. Ehkä saan kipinän, kun katson joskus sinun kuviasi valmiista rempasta. Mukavaa viikonloppua olosuhteista huolimatta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tsempeistä! Niitä tarvitaan. Remontti ja kaamos... Ja kaaos. No, lopputulos toivottavasti palkitsee.

   Poista

Instagram