Lempivärini - Silmukan ytimestä haaste

maanantai 4. toukokuuta 2015


Silmukan ytimestä - blogin haasteen aiheena toukokuussa on "lempivärisi". Ajattelin pitkästä aikaa osallistua tähän haasteeseen. Ensin meinasi tulla ongelma siitä, että minulla ei oikein ole yhtä lempiväriä. Lempivärini ovat vaihtuneet vuosien mittaan. Entisistä inhokeista on tullut lempivärejä ja entisistä lempiväreistä ei niin mieluisia. Näidenkin sukkien sateenkaarilanka on entinen inhokkini. Silloin kun tämä lanka tuli ensimmäisen kerran myyntiin, niin en tykännyt tästä enkä todellakaan ostanut. Nyt kun lanka tuli uudestaan myyntiin, niin olen ostanut tätä jo useamman kerän! Ehkä teen itsellenikin sukat tästä langasta.


 
Nämä sukat on tarkoitettu taaperolle ensi syksyksi. Lankana Novitan Seitsemän veljestä.
  
 

8 kommenttia

 1. Aika jännä juttu, kun minullakin oli nuorempana aina joku tietty lempiväri, jonka osasin heti nimetä kysyttäessä ja joka siis vaihtui ajoittain, mutta nykyään pidän ihan kaikista väreistä (mikä on vastaus, joka ei oikein tahdo kelvata 5-vuotiaalle, kun hän kysyy lempiväriäni). Jotenkin vain kaikissa väreissä on ne omat kivat puolensa ja tuo sateenkarilanka on tosi kiva juuri tästä syystä - ei ainakaan tarvitse valita vain yhtä väriä :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin juuri. Ja värisävyillä on merkitystä. Joku tietty vihreän sävy ei miellytä, mutta joku toinen taas on ihana!

   Poista
 2. Kyllä on onnistunut Lempivärityö, vauhdikas ja kaunis. Pikkuiset jalat saivat kivat sukat.

  VastaaPoista
 3. Ihanat - ja kuvista näkee, että mallilla on ollut vauhti päällä <3
  Blogissani odottelee sinua pieni haaste;)

  VastaaPoista
 4. Nää on kyl ihanan pirteet! Hei kuule, saisinko käyttää näitä siun kuvia SY-haasteen blogissa, että näyttäsin et tämmöne on yks tän kuun aikana valmistuneista töistä? :) Kerron tietysti että nää kuvat on täältä siun blogista ja linkkaan siun blogin siihen postaukseen :)

  VastaaPoista

Instagram