Mitä syödään tänään?

keskiviikko 9. huhtikuuta 2014
Mietin tänään välipalalla, että mitä söisimme päivällisellä. Hetken mielijohteesta nappasin käteeni pöydällä olleen keittokirjan. Sanoin, että "Tänään syömme" ja sitten avasin kirjan satunnaisesta kohdasta.

 
 
Kirjasta aukesi sivu, jolla oli ruokaresepti. Olisihan sieltä voinut tulla vaikka kakun ohje. Ja meillä sattui vielä olemaan kaikki tarvittavat aineet tuon ruuan tekemiseen. Eli tänään meillä syötiin porkkana-soijapihvejä keitetyn parsakaalin ja porkkanan kera.


Resepti on Emäntänä Olga-kasvisruokaa läheltä koko perheelle kirjasta. Edellisessä blogissani kirjoitinkin punajuuripastasta, jonka tein tämän kirjan ohjeella. Se oli hyvää ja niin olivat nämä pihvitkin. Epäluuloinen lapsiraatikin söi pihvinsä. Pikkusisko tosin vasta myöhemmin, kun oli ensin huutanut ja raivonnut. Vauva sai pelkkään parsaa.  

 
 
Mitähän me huomenna syötäisiin? 
 
 


4 kommenttia

 1. Aivan ihana tapa valita päivän ruoka! :D Meillä on poika ilmoittanut muuttavansa kotoa jos laitan vielä kasvisruokaa tai papuja. Uskaltaisikohan tuota kirjaa silti kokeilla...? ;)
  Mukavaa viikonvaihdetta sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ensimmäistä kertaa kokeilin tuota tapaa ruuanvalintaan. Voisi testata uudestaankin. Tuossa keittokirjassa on paljon ohjeita, joissa on käytetty soijarouhetta. Se on helppo korvata jauhelihalla tai kanasuikaleilla. Jos ei teidän poika vielä kotoa pois muuttaisi. ;) Mukava kuulla, että pavut eivät ole muidenkaan lasten herkkuja...

   Poista
 2. Harkitsen tuon kirjan hankintaa....

  VastaaPoista

Instagram