lomaviikon sukat

maanantai 3. maaliskuuta 2014
Ekaluokkalaiselta tuli sukkatilaus. Sini-punaiset tennarisukat, eripariset niin kuin Robinillakin on. Sinistä lankaa minulla ei ollut tarpeeksi, mutta onneksi poika kelpuutti turkoosin. Lankaostoksillehan minä en tänä vuonna aio mennä. Tarkoitus on neuloa jo kertyneitä lankavarastoja pienemmäksi. Aiheesta enemmän täällä

Tennarisukat tein 7 veljestä langasta nelosen bambupuikoilla. "Kengännauhat" ovat kanttinauhaa. Aiempiin sukkiin olen ostanut tavalliset kengännauhat. Idea kanttinauhan käyttöön on napattu Lankahelvetin Hennalta . Kanttinauha toimii kengännauhoja paremmin meidän ekaluokkalaisella, hän kun pitää näitä sukkia kengissä.

 
 

 
 
Itselleni tein unisukat jämälanka nöttösistä. Olen jemmannut myös näitä pienen pieniä keriä, vaikka mitään järkevää käyttöä en ole niille keksinyt. Tälläkin kertaa idea on Hennan blogista. Tein siis lyhyt vartisen sukat oikeaa neuletta. Sukat saa helposti potkittua pois jalasta, jos nukkuessa tulee liian kuuma.  
 
 
Lomaviikkoa piristi myös tämä pieni sukkayllätys. Sain tämän avaimenperän palkinnoksi arvonnasta, jonka järjesti Uraäiti kotona blogin Mirva Kiitoksia! Oikein sopiva palkinto tällaiselle neuloosin riivaamalle. :)
 


4 kommenttia

Instagram