Marisukat

torstai 19. huhtikuuta 2018
Meidän pääsiäistä vietettiin tänä vuonna koripallon merkeissä. Ulkona oli mahtava auringonpaiste. Koko Suomi tuntui hiihtävän, kävelevän jäällä ja nauttivan ulkoilusta auringossa. Täällä Lahdessa järjestettiin suuri koripalloturnaus, jossa meidän toinen poika pelasi. Oman seuran turnaus vaati osallistumista talkoisiin ja mies istuikin kolmen päivän aikana noin 16 tuntia pöytäkirjaa pitämässä. Me muut kävimme katsomassa pelejä ja kannustamassa. Minun pääsiäinen kului lähinnä koripalloa katsellen ja neuloen Marisukkia. Kuviot näihin sukkiin löysin Eilen tein-blogista. 
 
 


Sukat neuloin tuttuun tapaan Novitan 7 veljestä langasta. Väreinä musta, valkoinen ja keltainen. Yhdellä puikolla on 12 silmukkaa. Kantapää on vahvistettua neuletta ja kärkeen tein nauhakavennuksen.



Tänä vuonna meidän tytöt pääsivät ensimmäistä kertaa virpomaan. Minä vakoilin reippaiden noitien puuhia seuraamalla heitä vähän matkan päästä.




Näin kauniin kimpun sain hoitolapsen vanhemmilta ennen pääsiäistä.




Neulomuksiini kuuluu nykyään tärkeänä osana myös Netflix. En nimittäin juurikaan neulo ilman, että samalla katsoisin Netflixiä. Näitä sukkia neuloessa olen katsonut Valtiatar (Reign) sarjan neljättä tuotantokautta. Viihdyttävä historiallinen sarja. Enemmän hömppä ja jenkkityylinen kuin esimerkiksi ihastuttava ja laadukas Downton Abbey.

12 kommenttia

  1. Itselläkin pyörii Netflix taustalla kun jotain olohuoneessa puuhastelen, esim. surffailen netissä :D Tällä hetkellä sarjoista seurannassa on Lucifer, joka on jollain oudolla tapaa aika kiehtova :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuosta Luciferista en ole kuullutkaan. Pitää katsoa, olisiko minulle sopiva. Kiitos vinkistä!

      Poista
  2. Järjettömän ihanat värisävyt sukissa! Keltainen näyttää niin hyvältä! Osaisinpa itsekin neuloa :D pitäisi vaan jaksaa harjoitella pitkäjänteisesti

    Reetta / stoori.fi/reettakristiina

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Minä olen vasta aikuisena opetellut neulomaan ja virkkaamaan. Eli on mahdollista oppia. :)

      Poista
  3. Aivan ihanat sukat <3
    Minulla on projektina kutoa tänne kotiin vasu mahdollisimman täyteen villasukkia, jotta sieltä voi sitten napata vain jalkaan. Lankoja on kertynyt ihan älytön määrä, joten laitoin itselleni lankojen ostokiellon :D Taidanpa vasuun kutoa yhdet tuollaisetkin, kiitos vinkistä.
    Ihanaa viikonloppua <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Ostokielto minullekin! Sen verran on taas lankoja kertynyt.
      Ihanaa viikonloppua teille! <3

      Poista
  4. Aivan ihanat sukat! Nuo värit on täydelliset!

    http://lifewithhannamari.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  5. Ihanat sukat! Bongasinkin jo aiemmin instagramissa. Superhienot! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Tälläkin hetkellä on nämä sukat jalassa. Olisin jo valmis pesemään villasukat pois ja nauttimaan lämpimistä ilmoista.

      Poista

Instagram