Muita ihania-säärystimet

torstai 10. maaliskuuta 2016


Olen jo useampaankin kertaan esitellyt keskeneräisiä Muita Ihania-blogin talvivillasukkia täällä blogissa. Ja sekin on tullut mainittua, että hyvässä vauhdissa ollut sukkien neulonta tyssäsi influenssaan, joka kaatoi minut ja lapset viikoksi vuoteeseen. Tai siis oikeastaan patjoille olohuoneen lattialle.Taudista on toivuttu ja keskeneräisistä villasukista tuli lopulta säärystimet kohta 6-vuotta täyttävälle tyttärelle. Tytär on toivonut säärystimiä. Minua taas ällötti näiden sukkien neulominen. Tuli aivan liian elävästi mieleen taudin aikainen huono-olo. Meidän molempien kanalta oli siis loistojuttu, että näistä tuli säärystimet.
Nämä säärystimet ovat mukana myös Kevään keskeneräiset-haasteessa, johon osallistun kolmella työllä. Nyt on sitten ensimmäinen työ valmiina.


Linkkilista:

Muita Ihania-blogin Talvivillasukat

Kevään keskeneräiset-haaste

Minun työni Kevään keskeneräiset-haasteeseen

11 kommenttia

 1. Nämä on niin hienot <3 Vitsi ku osais itekkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ja olen ehkä ennenkin sanonut, että siitä vaan opettelemaan. Aikuisena minäkin olen neulomaan opetellut.

   Poista
 2. Ihanat säärystimet! :) Ja ensimmäinen kevään keskeneräisesi jo valmis, hienoa! Jatka samaan malliin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tämä on sopivan leppoisa haaste tämän kiireisen kevään keskellä.

   Poista
 3. Tosi kauniit säärystimet! Säärystimet voisikin olla helppo harjoitusneulontatyö, kun ei tarvi tehdä kantapäätä :). Lapaset osaan tehdä, mutta sukkia tehtiin ala-asteella ajanpuutteen vuoksi ainoastaan yksi kappale - ei siis edes paria, enkä ole ikinä tuon jälkeen kokeillut sukkaa neuloa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ei se kantapää niin vaikea ole. Minäkin opettelin ihan vain Novitan ohjeesta. Mutta tosiaan säärystimissä ei tarvitse kantapäätä miettiä.

   Poista

Instagram