Loppuvuoden kuunnelluimmat

maanantai 30. joulukuuta 2013
Meillä lapset ovat innostuneet kuuntelemaan cd-levyjä. Pistävät itse soimaan meidän aikuisten joskus ostamia levyjä. Pikkusisko tykkää kuunnella PMMP:tä, Eriniä ja Kaija Koota. Välillä hän laittaa soimaan klassista musiikkia ja tanssii "baletti". Vain elämää ensimmäinen tuotantokausi on ollut kaikkien suosikki jo vuoden verran. Meillä on esimmäisen kauden molemmat levyt. Aikuisten musiikissa sanoitukset eivät aina ole lapsille sopivia. En ole kuitenkaan kieltänyt heiltä levyjen kuuntelua.


Ennen joulua ostimme Vain Elämää toisen tuotantokauden levyt. Niitä on kuunneltu paljon. Joulupukilta lapset toivoivat Robinia ja Cheekkiä. Molemmat toiveet toteutuivat. Robin jopa tuplasti. Onneksi toinen levy oli sinettipussissa ja saimme vaihdettua sen.Minä päätin uudeksi levyksi Ipanapan Rap-levyn. Jonkin verran sitä sai lapsille mainostaa ja pitkin hampain se ostettiin. "Onneksi!": sanoo äiti, isä ja lapset! Aivan mahtava levy! Tiedän, että sitä on blogeissa hehkutettu, mutta annoin niiden hehkutusten mennä ohi. Nyt levyä on kuunneltu meillä jo monta kertaa. Lapsilla on jo omat biisisuosikit. Ja aikuisetkaan eivät ole levyyn kyllästyneet, vaikka emme varsinaisesti rapista edes tykkää.

 
Pikkusiskon suosikki on Sini Sabotagen Kaikkihan me ollaan prinsessoi. Pikkuveli tykkää Heikki Kuulan Koirakaverista. Isoveli tykkää Redraman Isoveljen kengis ja Mikael Gabrielin Kantsii olla kiltisti-biiseistä.
 
Aiemmat Ipanapa levyt on menneet multa myös ohi. Mahtaakohan niitä vielä olla myynnissä?
 
 

 
 

2 kommenttia

 1. Mun pitäisi hommata noi kakkos kauden Vain Elämät, vaikkei kausi ollut yhtä paljon mun makuun kuin eka. Ensimmäisen kauden useampi kipale soi kuulokkeista kun käyn lenkillä.

  Meillä lapset kuuntelevat Robinia tai hevisaurusta. Toisinaan tytöt tykkäävät leikkiä radiolla ja silloin täällä saattaa soida jopa Radio Dei (tai vastaava). :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsekkin tykkäsin enemmän ekasta tuotantokaudesta. Olisiko osittain siitä, että mukana oli myös uutuuden viehätystä.
   Radio Dein kappaleiden sanoituksista en olisi niin huolissani. ;) Meillä lasten suosikkikanava on Suomi Pop. Ja laulut joissa kiroillaan ovat pikkuveljen mielestä hyviä...

   Poista

Instagram