maanantai 3. elokuuta 2020

Asuntomessut TuusulassaAsuntomessut Tuusulassa alkavat tänään maanantaina 3.8. Messut ovat avoinna 30.8. saakka. Minä pääsin kurkistamaan messualueelle ennakkoon mediapäivänä viime viikon perjantaina. Kyydissäni messuille tuli Mansikkatilan mailla blogin Taina. En olisi voinut saada parempaa seuraa automatkalle ja messuille. Hyvän seuran lisäksi sain Tainasta loistavan oppaan messuille. Tainalle asuntomessut ovat vuoden tärkein blogitapahtuma, joten hän oli perehtynyt taloihin ennakkoon ja kertoi mielellään parhaat vinkit ja kiinnostavimmat kohteet messuille. Tainan blogista kannattaakin käydä lukemassa asuntomessupostauksia. 
Tänä vuonna messuliput ostetaan koronan takia ennakkoon nettikaupasta ja ne ovat päivämäärä- ja aikaperusteiset. Messuilla oloaikaa ei ole rajoitettu.
Vaikka kiersimme monta kohdetta messuilla, niin aivan kaikissa emme vierailleet. Puhelimeni täyttyi kuvista ja kuulin kiinnostavia tarinoita talojen tulevilta asukkailta sekä taloja rakentamassa olleilta ihmisiltä. 
Omaan kotiini haaveilen uudesta taulusta. Niinpä messuillakin huomasin kiinnittäväni huomiota talojen seinillä olleisiin tauluihin.


Lisäksi huomioni kiinnittyi erilaisiin laattoihin sekä sisällä että ulkona. 

Nyt kun olen nähnyt asuntomessut ajattelin jatkaa inspiroitunista kotona netin välityksellä. Monella kohteella näkyi olevan oma tili Instagramissa. 

Asuntomessut netissä


 

Oletko menossa Asuntomessuille tänä vuonna? 

Oletko käynyt messuilla aiemmin?


Tämä taisi olla minulle viides kerta asuntomessuilla. Aiemmin olen käynyt Kouvolassa, Mikkelissä, Heinolassa ja Laukaassa. 

12 kommenttia

 1. Upeat messut taas tiedossa,en ole itse tänä vuonna osallistumassa. Blogien postauksissa olen kuitenkin ihastellut puupintoja, kauniita kalusteita ja aivan upeita valaisimia!
  Ihanaa viikkoa sinulle <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Somessa pääsee hyvin kurkistamaan messukoteihin.
   Mukavaa viikkoa ja tsemppiä töihin! <3

   Poista
 2. En ole menossa messuille, enkä ole kertaakaan osallistunut. :) On siellä kauniita esineitä kyllä esillä!

  VastaaPoista
 3. Täytyy nyt tunnustaa etten ole koskaan asuntomessuilla käynyt. Ehkä jos ne joskus täällä lähempänä taas ovat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ensi kesänä messut ovat Lohjalla. Aion mennä jos vain suinkin pääsen.

   Poista
 4. En ole vielä koskaan päässyt käymään asuntomessuilla vaikka niin tekisi mieli. Kyllä vielä joskus on mentävä. :)

  VastaaPoista
 5. Kivan kauniit kuvat messuilta. Itse en ole käynyt aikaisemmin koskaan ja nyt ovat sen verran lähellä että saattaisi kiinnostaakin pieni vierailu messuilla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen! Liput pitää ostaa ennakkoon koronan vuoksi.

   Poista
 6. En ole koskaan käynyt 🙈 vau toi keltainen hana! Hauska lukea eri ihmisten postauksia kun kaikki on selvästi kiinnittäneen huomioita ihan eri asioihin. Vähän tuli jopa kateus sun matkaseurasta! 😀

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin luen innolla messupostsuksia, vaikka olin messuilla ja Dekonkin olen lukenut. Siinä esitellään messukodit. Ja matkaseura oli paras. :)

   Poista